Inloggen in de kerstshop

De inlogpagina van de kerstshop kan worden voorzien van een persoonlijk woord van de directie of zelfs een videoboodschap. Zo kunt u iedere werknemer persoonlijk bedanken voor zijn diensten.

Welkomstscherm Lokaal Kerstpakket kerstshop
Weergave productaanbod Lokaal Kerstpakket

Het uitgebreide aanbod

Het lokale aanbod wordt overzichtelijk getoond met een productfoto, titel en prijs. Dankzij de uitgebreide filterfuncties kan de werknemer eenvoudig zoeken naar cadeaus.

Alvast de kerstwinkel bekijken?

Het kerstpakket

De werknemer kan een gewenst product direct in zijn persoonlijke kerstpakket plaatsen. Het budget wordt automatisch bijgewerkt zodat de werknemer altijd inzicht heeft hoeveel er nog beschikbaar is. Zijn alle gewenste producten toegevoegd aan het Kerstpakket? Dan kan deze ingepakt worden.

Kerstpakket inpakken

Inpakken van het kerstpakket

Voordat het pakket gesloten wordt, krijgt de werknemer een overzicht te zien. Wanneer niet het hele budget verbruikt is, heeft de werknemer tevens de mogelijkheid om het resterende budget te schenken aan een goed doel.

Ontvangen van het afhaalbewijs

Na vijf werkdagen ontvangt de werknemer zijn afhaalbewijs. Op het afhaalbewijs staan de details van de bestelling. Het afhaalbewijs dient getoond te worden wanneer de producten in de winkel worden opgehaald.

Afboeken bestelling

Afhalen van de producten

Het afhaalbewijs kan geprint of digitaal getoond worden bij de betreffende winkel(s). De producten staan op naam en vaak ingepakt klaar.

Illustratie van Elfje met doos vol kerstcadeaus

Iedereen een persoonlijk kerstpakket?

Dat is snel en eenvoudig geregeld.