N

Koop lokaal

N

100% tevreden werknemers

N

Ruimste keuzepakket

N

AVG-proof

Lokaal Kerstpakket app

Als aanbieder kunt u gebruik maken van de Lokaal Kerstpakket app. Met dit digitale hulpmiddel kunt u eenvoudig producten plaatsen, beheren en afgehaalde producten afboeken. De app is volledig gratis te gebruiken voor alle deelnemende winkeliers.

Ontdek het op Google Play

Alles binnen handbereik

Als u inlogt via de app, heeft u direct alle mogelijkheden binnen handbereik. Zo kunt u vanuit het hoofdmenu producten beheren, bestellingen inzien, bestellingen afboeken én natuurlijk uw profiel beheren. En dat alles overzichtelijk vanaf één scherm.

Producten plaatsen

Plaats direct uw productaanbod via de smartphone. Met behulp van de camera-functie maakt u gelijk een foto van het product en met de titel en beschrijving geeft u verder vorm aan het product.

Beheer uw profiel

Vanuit de app is het een fluitje van een cent om uw profielgegevens te beheren. U kunt onder andere een winkelomschrijving plaatsen, uw adresgegevens plaatsen en openingstijden plaatsen. Ook uw financiële gegevens, zoals het rekeningnummer voor uitbetaling kunt u via de app invoeren.

Bestellingen bekijken

Bekijk tijdens de kerstperiode direct op uw smartphone de geplaatste bestellingen. U kunt zo direct een bestelling klaarzetten voor uitgifte. Ook kunt u vanaf hier het product afboeken.

Nog niet aangemeld?

Dat is snel en eenvoudig geregeld.

Download en gebruik de app gratis

Ontdek het op Google Play