N

Koop lokaal

N

100% tevreden werknemers

N

Ruimste keuzepakket

N

AVG-proof

Meer omzet

Bij deelname ontvangt u meer omzet door bestellingen en bijverkopen in de winkel. De kans bestaat dat nieuwe klanten vaker bij u terugkomen voor herhalingsaankopen. Ook wordt uw bedrijfsnaam en aanbod gratis getoond in de kerstshop. U betaalt alleen een bijdrage van 15% over de verkochte producten en eventuele verzendkosten. Doet u mee?

Meer omzet, nieuwe klanten én gratis reclame

Bij deelname ontvangt u meer omzet door bestellingen en bijverkopen in de winkel. De kans bestaat dat nieuwe klanten vaker bij u terugkomen voor herhalingsaankopen. Ook wordt uw bedrijfsnaam en aanbod gratis getoond in de kerstshop. U betaalt alleen een bijdrage over de verkochte producten. Doet u mee?

Aanmelden

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Vervolgens ontvangt u uw inloggegevens. Met deze gegevens kunt u eenvoudig uw producten in de kerstshop plaatsen en aanpassen. Onze helpdesk helpt u graag op weg.

Producten plaatsen

Producten plaatsen kan op de website en via de Lokaal Kerstpakket app (beschikbaar voor Android en iOS). Met de app is dit zeer eenvoudig: download de app, meld u aan en klik op producten toevoegen. U kunt alle gegevens van het product eenvoudig invoeren én direct een foto toevoegen.

Bestellingen worden afgehaald of verstuurd

Tijdens de bestelperiode ontvangt u per mail bevestiging van elke bestelling en in de app als u deze gebruikt. U heeft dan 5 dagen de tijd om het product van de klant klaar te zetten. Een werknemer haalt de producten af in uw winkel. Bestellingen verzenden is optioneel. Scan bij het afhalen altijd de afhaalcode van het afhaalbewijs zodat het product wordt afgeboekt.

Afboeken & facturatie

De door u thuisgestuurde bestellingen worden automatisch afgeboekt. Afgehaalde bestellingen moeten handmatig afgeboekt worden. Dit kan via het web of de app.

Op basis van de afgeboekte bestellingen ontvangt u automatisch maandelijks de factuur gespecificeerd per product en wordt de uitbetaling gedaan. 

Winkeliers aan het woord