N

Koop lokaal

N

100% tevreden werknemers

N

Ruimste keuzepakket

N

AVG-proof

Hoe werkt Lokaal Kerstpakket?

U bestelt de Lokaal Kerstpakket ECO-cadeaukaarten en overhandigt deze aan uw werknemer. U kunt overigens ook kiezen om dit via e-mail te versturen. De werknemer logt in en leest op de welkomstpagina uw persoonlijk boodschap. Indien u hiervoor een videoboodschap wilt gebruiken, dan is dat ook mogelijk. Uw logo is duidelijk zichtbaar boven aan elke pagina.

Waar kunt u uit kiezen?

Uw kerstshop is gevuld met honderden goede doelen, leuke cadeaus, activiteiten en cadeaukaarten van uw lokale ondernemers. Het aanbod wordt in de online kerstshop getoond met een foto, omschrijving en puntenprijs. Dankzij de filterfuncties kunt u eenvoudig zoeken.

Budget per werknemer

De werknemer krijgt een aantal punten te besteden op basis van het budget wat u geeft. Het is ook mogelijk om daarin te variëren per werknemer. De werknemer kan met de punten één of meerdere producten uitkiezen.

Bestellen

Vóór een definitieve bestelling krijgt de werknemer eerst een besteloverzicht te zien. Een bestelling kan niet afgerond worden als niet alle punten besteed zijn. Als dit het geval is, dan kan de werknemer het resterende budget schenken aan een goed doel. Zo wordt altijd 100% besteed.

Afhaalbewijs

Indien de werknemer gekozen heeft voor zelf afhalen, dan kan direct een afhaalbewijs worden gedownload. Op het afhaalbewijs staan de details van de bestelling en het moment van afhalen. Het afhaalbewijs dient getoond te worden bij het afhalen van de bestelling, dit mag geprint of digitaal (bijvoorbeeld op de mobiele telefoon).

Verzending

Als gekozen is voor verzending, dan wordt om de adresgegevens van de werknemer gevraagd. Deze worden eenmalig verstrekt aan de leverancier en niet opgeslagen bij Lokaal Kerstpakket (overeenkomstig AVG richtlijnen).

Garantie en retouren

Voor alle leveringen gelden de leverings- en garantievoorwaarden van de betreffende leverancier. Stel dat er toch een keer iets niet goed is, dan kan de werknemer ook rechtstreeks contact opnemen met de leverancier. Als zij er samen niet uitkomen, dan zal Lokaal Kerstpakket direct bemiddelen tot er een oplossing is.