N

Koop lokaal

N

100% tevreden werknemers

N

Ruimste keuzepakket

N

AVG-proof

Lokaal zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat lokaal zakendoen voor iedereen beter is. Of u nu winkelier, horecaondernemer of inwoner bent, samen maken we de gemeente en haar inwoners sterker.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

De basis van maatschappelijk betrokken ondernemen ligt in ons bedrijf. Lokaal Kerstpakket is de enige verzorger van kerstpakketten in Nederland met een PSO30+ certificering. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Ons personeel bestaat voor meer dan 30% uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doet u zaken met Lokaal Kerstpakket? Dan geeft u niet alleen het beste kerstpakket aan uw medewerkers, maar helpt u ook uw lokale winkelier én een groep mensen die het net iets lastiger heeft om een goede werkplek te vinden.

Inkoopkansen

De Nederlandse overheid stimuleert inclusief ondernemen. Bent u een grote werkgever? En moet u (nationaal of Europees) aanbesteden? Bij Lokaal Kerstpakket bent u niet gebonden aan (alle) aanbestedingsregels:

  1. Opdrachten tot de Europese drempel (€ 221.000) kunnen onderhands gegund;
  2. Opdrachten boven de Europese drempel kunnen als voorbehouden opdracht aanbesteed worden, zie hier voor meer informatie.