N

Koop lokaal

N

100% tevreden werknemers

N

Ruimste keuzepakket

N

AVG-proof

Gratis deelname voor Vlaardingse winkeliers

Na een geslaagde eerste editie in Vlaardingen heeft gemeente Vlaardingen besloten ook in 2019 haar werknemers een Lokaal Kerstpakket cadeau te geven. Winkeliers uit Vlaardingen kunnen volledig gratis deelnemen. U heeft de mogelijkheid om uw producten te plaatsen in de digitale kerstshop. Doet u mee?

Gratis deelname voor Vlaardingse winkeliers

Gemeente Vlaardingen geeft Kersteditie 2018 haar medewerkers een Lokaal Kerstpakket. Winkeliers uit Vlaardingen kunnen volledig gratis deelnemen. U heeft de mogelijkheid om uw producten te plaatsen in de digitale kerstshop. Doet u mee?

Aanmelden

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons per mail een bevestiging. Vervolgens ontvangt u uw inloggegevens. Met deze gegevens kunt u eenvoudig uw producten in de kerstshop plaatsen en aanpassen. Onze helpdesk helpt u graag op weg.

Illustratie kerstelfje met groot cadeau

Producten plaatsen

Producten plaatsen kan op de website en via de Lokaal Kerstpakket app (beschikbaar voor Android en iOS). Met de app is dit zeer eenvoudig: download de app, meld u aan en klik op producten toevoegen. U kunt alle gegevens van het product eenvoudig invoeren én direct een foto toevoegen.

Bied bijvoorbeeld fysieke producten, een zelf samengesteld kerstpakket, cadeaubonnen of uiteraard wat anders aan. De mogelijkheid bestaat om een voorraadbeheer toe te passen.

Klaarzetten & afhalen

Tijdens de bestelperiode ontvangt u per mail bevestiging van elke bestelling en in de app als u deze gebruikt. U heeft dan 5 werkdagen de tijd om het product klaar te zetten. Een werknemer haalt de producten af in uw winkel. Bestellingen verzenden is optioneel. Scan bij het afhalen altijd de afhaalcode van het afhaalbewijs zodat het product wordt afgeboekt.

Illustratieve weergave van de eindfactuur voor winkliers

Afboeken & facturatie

Afboeken van afgehaalde producten kan eenvoudig met de codes op het afhaalbewijs. Maakt u gebruik van onze app? Dan is afboeken nog makkelijker! Open de app, scan de code en het product is direct afgeboekt. Op basis van de afgeboekte producten ontvangt u automatisch maandelijks de factuur gespecificeerd per product en wordt ook de uitbetaling gedaan. Wilt u meer informatie over de planning? Neem dan contact met ons op.

Winkeliers aan het woord